Update hoge waterstand & wedstrijden

Verdrietig

Beste leden,

Helaas hebben we slecht nieuws ontvangen vanuit de gemeente. Het waterschap verbied de komende maanden om extra water te lozen via de dommel. Ook niet langzaam via een pomp o.i.d.. Ook het vervangen van de constructie rondom de duiker moet ingepland worden en kan pas nadat het water weg is. De enige manier waarop het water nu weg kan, is als het grondwater zakt en de zomer eindelijk intreed. 

We gaan weer in overleg met de gemeente om er voor te zorgen dat dit probleem wel voor de winter wordt opgepakt. Zodat we nog herstelwerkzaamheden kunnen uitvoeren voor de vorst intreed.

Voor de wedstrijden van seizoen 2024 hebben besloten om voor nu alle wedstrijden te annuleren. Mocht het water in de komende maanden voldoende gezakt zijn en de stekken goed bereikbaar zijn, dan gaan we in overleg met de wedstrijd commissie nog kijken of we iets kunnen organiseren. Afhankelijk van de datum waarop het zo ver is kijken we welke wedstrijden mogelijk zijn. Hoe eerder hoe beter natuurlijk. Mochten de competities uiteindelijk niet gevist kunnen worden dan ontvangt iedereen de inleg terug.

We vinden het ontzetten vervelend voor alle (wedstrijd)vissers maar hebben helaas geen andere keus. 

Met vriendelijke groet,
Het bestuur