De zon begint weer met schijnen

Zomer

Beste vissers,

Na een héle lange periode van regen zien we nu na enkele zonnige dagen dat het water gaat zakken! Goed nieuws dus!
We zijn nog in conclaaf met de gemeente over de duiker maar wellicht brengt de zomer toch nog iets goeds voor de vissers.
De wedstrijdcommissie kijkt al met een schuin oog mee wat er misschien toch nog mogelijk is. Eerst zal het water nog zo'n 30cm moeten zakken en de grond indrogen. Toch heeft de wedstrijd commissie al een voorlopig wedstrijd schema opgesteld. Vanaf einde Augustus zijn nu 5 wedstrijden voorlopig gepland. Zie hiervoor ook https://www.hsv-tpluimke.nl/wedstrijdoverzicht

Helaas moeten we clubkampioenschap competitie laten vervallen en door het weinig aantal wedstrijden zal er ook geen visser van 't jaar zijn. Voor de gene die zich hebben ingeschreven voor het clubkampioenschap kun je het inschrijfgeld terug ontvangen. Neem dan even contact op met de penningmeester via: communicatie@hsv-tpluimke.nl. Mocht je geen contact opnemen dan blijft je inschrijving staan voor 2025 en doe je dan automatisch mee.

Laten we met z'n alle hopen op een mooie zomer en dat we snel weer meer stekken beschikbaar hebben. Mochten de wedstrijden definitief zijn dan volgt er nog een bericht op de website.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur & de wedstrijd commissie