Jeugd kijk- en doe dag 2024

Jeugd visdag

Zaterdag 29 juni vond de jaarlijkse jeugd kijk- en doe dag plaats. H.S.V. 't Pluimke organiseerde samen met H.S.V. de IJzeren man uit Geldrop een leuke dag voor kinderen van 6 tot 12 jaar. 

Aan de vijver van de IJzeren Man werd een parcours uitgezet waarin afgewisseld werd met visuitleg en leuke visspelletjes. De kinderen gingen in groepjes rond en probeerde zoveel mogelijk punten te verdienen met de spelletjes en maakte driftig aantekeningen van alle uitleg van de aanwezige vissers. Deze aantekeningen kwamen tijdens de speurtocht weer goed van pas want hier werd de kennis getest. Uiteindelijk werd natuurlijk ook nog even zelf gevist.

Aan het einde van de dag werden de prijzen uitgedeeld, iedereen werd 4e en ontving een mooie tas vol vis benodigdheden en een hengeltje met de benodigde vergunningen. De nummers 1,2 en 3 kregen een aanvullende trofee. 

Het was een  geweldige (zonnige) dag die we niet konden uitvoeren zonder alle vrijwilligers en de steun van sportvisserij zuidwest Nederland. Iedereen bedankt voor de deelname en ondersteuning! 

Voor 2025 is de datum al bekend: zaterdag 28 juni 2025. Houdt onze website www.hsv-tpluimke.nl of www.actiefnuenen.nl in de gaten om je kind aan te melden. Of meldt je tijdens onze ALV als vrijwilliger aan.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van H.S.V. ‘t Pluimke